Oferta de cursos del Consorci per a la Formació Continua de Catalunya

Benvolgut company, benvolguda companya,

Des del centre de formació Formar-te & Aula Activa Formació i Serveis, ens han fet arribar una oferta formativa de cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que creiem podem ser del vostre interès.

Els cursos són sense cap cost per a l’alumne i estan orientats prioritàriament a treballadors en actiu (autònoms i/o amb contracte) de qualsevol sector, tot i que també poden participar aturats (40% de les places) i personal de l’administració pública (10% de les places).

La relació de cursos, duració, modalitat, programació e inscripcions els trobareu a:  RELACIÓ DE CURSOS  E INSCRIPCIONS

Per qualsevol consulta o aclariment no dubteu en contactar amb el telèfon 93 481 55 81

Rebeu una cordial salutació.

 

Formació i Serveis

Federació Serveis a la Ciutadania (FSC-CCOO)

Email: formaciofsc@ccoo.cat